Gentlement’s club І Барбершоп для справжніх мужчин

30/08/2018     Автор: Ігор Нагорний
Gentlement’s club І Барбершоп для справжніх мужчин
Сучасний світ ніколи не стоїть на місці і стрімко рухається вгору. В теперішній час є дуже багато можливостей змінювати та вдосконалювати свою зовнішність. Як жінки, так і чоловіки люблять слідкувати за собою. Це правильно та доречно, адже кожен хоче бути цікавим світу та виражати свою індивідуальність.

Однією з новинок в сфері краси стала поява барбершопів.

Барбершоп — це суто чоловічий заклад, який представляє собою салон-перукарню для сильної половини людства. Такі заклади є досить тематичними, адже там відсутній «гламур», який часто можна зустріти в жіночих закладах краси, де чоловіки відчувають себе некомфортно. Барбершопи набирають шаленої популярності серед чоловіків.

Про один з таких закладів ми хочемо вам розповісти. Цей барбершоп в Києві знаходиться на вул. Паньківська, 12.

Знаменитий заклад Gentlement’s клуб — це частина унікальної сітки чоловічих салонів, які ще з 2013 року успішно розвиваються по всій Україні. Салон пропонує безліч послуг, які допоможуть чоловікам відчути себе впевненіше. Професійні майстри допоможуть вам проявити індивідуальність, адже до кожного клієнта є свій особливий підхід та допомога в створенні нового образу.

Крім цього, у суто чоловічій компанії, подалі від жіночих очей, вам буде комфортно і зможете поспілкуватися з однодумцями, адже майстри там — лише чоловіки.

Вам запропонують не тільки змінити зачіску, але й добре та якісно доглянуть за вашою бородою та вусами. Безліч чоловіків виходять з барбершопу приємно задоволеними і повертаються знову і знову. Цьому є підтвердження, адже Gentlement’s надав більше 600 тисяч послуг по всій Україні.

Крім цього в закладі ви зможете придбати собі якісну продукцію для щоденного догляду за вашою зачіскою. Професійні майстри не тільки порадять вам що саме обрати, але й розкажуть як правильно нею користуватися для підтримання вашого щоденного унікального стилю.

Ціни на послуги та продукцію вас приємно здивують! Більш детальніше з ними ви можете ознайомитись на сайті.

13 успішно працюючих барбершопів сітки — це тільки початок. Київ, Вінниця, Івано-Франківськ, Львів, Рівне, Луцьк, Ужгород та барбершоп Ірпінь вже не перший рік радують своїх відданих клієнтів і кожного дня Gentlement’s отримує багато схвальних відгуків.

Незабаром Gentlement’s відкриється на знаменитому курорті Буковель в респектабельному готелі Radisson Blu Resort.

Там чекають кожного, хто захоче внести зміни в свою зачіску або привести в порядок бороду та вуса. Там завжди будуть раді вас бачити і втілять абсолютно будь-яку мрію.