«Гаррі йде на поводу!»: Меган Маркл вийшла в світ в занадто зухвалому вигляді

30/08/2018     Автор: Яна Романська
«Гаррі йде на поводу!»: Меган Маркл вийшла в світ в занадто зухвалому вигляді

Відома жінка принца Гаррі Меган Маркл кожного разу дивує всіх своїм стилем та тим, як вона може себе подати.

Декілька днів назад жінка знову вразила всіх новим нарядом. У відвертому вбранні герцогиня Сассекському з'явилася на благодійному вечорі в театрі.

Всі вже звикли до того, що Меган Маркл порушує правила королівської сім'ї. І найдивніше тут те, що їй це відкрито дозволяють. Їй прощається все! І це незважаючи на те, що за кожним її кроком стежать мільйони людей, серед яких журналісти, політики і багато шанованих особистостей, думка яких важлива для королівської сім'ї Великобританії. Здається, Гаррі йде на поводу у новоспеченої дружини і дозволяє їй все, аби вона була задоволена. Варто відмітити, що Меган цим вміло користується.

Маркл вже кілька разів з'являлася на публіці в нарядах, які не дуже відповідають королівському дрес-коду. Однак цього разу вона вирішила не зупинятися, і на останньому офіційному заході, який відбувся в Victoria Palace Theatre, шокувала всіх присутніх надто зухвалим виглядом. Герцогиня Сассекському вибрала для появи на публіці сексуальне чорне міні-сукня Judith and Charles, завдяки якому всі змогли побачити її довгі, стрункі ноги.

Цікаво, як до того відноситься принц Гаррі? Як би там не було, він цього не коментує.