«Як годиться, почав з самих низів!»: 16-річний син Наташі Корольової знайшов першу роботу

29/08/2018     Автор: Яна Романська
«Як годиться, почав з самих низів!»: 16-річний син Наташі Корольової знайшов першу роботу

Знаменита поп-співачка, Наташа Корольова, яка стала широко відомою ще багато років тому після виходу її альбому "Жовті тюльпани", похвалилася своїм сином.

Як говорить артистка, хлопець подорослішав і вирішив влаштуватись на роботу. На відміну від зіркової матері, син Архип вибрав собі зовсім незоряну професію.

Через те, що і Наташа Корольова, і її чоловік Тарзан (справжнє ім'я Сергій Глушко) тісно пов'язані з шоу-бізнесом, шанувальники артистів були впевнені: їх 16-річний син теж піде по стопах зіркових батьків. Однак, всупереч припущенням, хлопець вирішив вибрати собі зовсім іншу професію. Зараз Архип вчиться в Майамі і мріє працювати в ресторанному бізнесі. Про це розповів виданню сам Сергій Глушко, його батько. 

"Архип приїхав на канікули до Москви з Майамі. Він мріє стати ресторатором. Тому виявив бажання попрацювати в цій сфері. Як годиться, почав з самих низів — кухні. Влаштувався помічником шеф-повара в одне зі столичних кафе. Виконує всі його доручення, дивиться , як готуються страви ", — поділився Тарзан. 

Наташею Корольова і Тарзан пишаються цілеспрямованістю і самостійністю сина.