Новини про зірок
Подобається

«Встаю, пересуваюсь»: Лідер гурту «Руки вгору» Сергій Жуков переніс серйозну операцію

29/08/2018     Автор: Яна Романська
«Встаю, пересуваюсь»: Лідер гурту «Руки вгору» Сергій Жуков переніс серйозну операцію

Відомий співак повідомив шанувальникам на своїй сторінці в Instagram про проведену операцію. За його словами, все пройшло успішно.

"Друзі! Операція моя пройшла успішно! Я вже перебуваю в палаті, встаю, пересуваюся, відчуваю себе дуже добре і позитивно !!!", — написав Сергій Жуков. Також виконавець подякував хірургам, лікарям, медсестрам та країні в цілому і кожного окремо, хто підтримував і переживав за нього в цей нелегкий час.

"Тепер мене чекає реабілітація і я сподіваюся, що вже скоро зможу порадувати вас і своєю творчістю, і новим здоровим і відродженим Жуковим. У найближчі дні постараюсь записати для вас відео! Спасибі!!!", — резюмував артист. Прихильники полегшено зітхнули і побажали Сергію якнайшвидшого відновлення після операції.

"Слава богу! Всю ніч вчора не спали, переживали за тебе. Бережи себе, будь ласка! Ти потрібен своїм діткам !!!", "Швидкого одужання! Не поспішайте так на сцену, пройдіть всі необхідні процедури, а ми почекаємо", — прокоментували пост співака фоловери. Помітили вони і те, що Сергій не додав до публікації своє фото з лікарні.

"Розумію, чому серце на зображенні, а не обличчя! Страшно уявити, як ви зараз виглядаєте! Напевно спотворені роботою хірургів, але це ж тільки на благо", — написав один з користувачів соцмережі.

Раніше соліст групи "Руки вгору!" звернувся до своїх фанатів. На 29 серпня йому була призначена операція, і артист попросив шанувальників підтримати його молитвою.

Про хворобу Жукова стало відомо майже місяць тому. Колеги співака розповіли, що в молодості він захоплювався анаболиками і алкоголем, які "посадили" йому серце — і тепер у артиста серйозні проблеми. Сам співак не говорить про те, чим же хворий.

 

Друзья! Операция моя прошла успешно! Я уже нахожусь в палате, встаю, передвигаюсь, чувствую себя очень хорошо и позитивно!!! Хочу сказать огромное спасибо моим хирургам, докторам, медсестрам, всей стране, всем Вам за поддержку и переживания, за 8 тысяч чистосердечных комментариев, за десятки тысяч молитв и добрых слов! Теперь предстоит реабилитация и я надеюсь, что уже скоро я смогу порадовать вас и своим творчеством и новым здоровым и возрожденным Жуковым:) В ближайшие дни, постараюсь записать для вас видео! СПАСИБО!!!

Допис, поширений Сергей Жуков (@sezhukov)