Новини про зірок
Подобається

«Ця страва нагадує перший поцілунок»: екс-учасниця «Холостяка» зустрілась з жорсткою критикою на шоу «МастерШеф»

29/08/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ця страва нагадує перший поцілунок»: екс-учасниця «Холостяка» зустрілась з жорсткою критикою на шоу «МастерШеф»

Одна з учасниць восьмого сезону шоу "Холостяк" вирішила спробувати свої сили на восьмому сезоні шоу "МастерШеф" і зустрілася з критикою.

Анна Кареніна — одна з 25 учасниць шоу "Холостяк — 8", яка боролася за серце відомого холостяка. Героєм 8 сезону Холостяка на СТБ став співак Рожден Анусі. У фіналі він зробив переможницею дівчину Іванку, але потім в інтерв'ю зізнався, що, мабуть, зробив неправильний вибір і його серце лежить до Галини, яка була другою фіналісткою. Друга фіналістка — Галина Присташ — стала також однією з учасниць конкурсу «Міс Україна-Всесвіт», в якому одним із суддів був сам Рожден.

Анна ж спробувала стати учасницею ще одного шоу на СТБ, після того, як покинула проект "Холостяк 8". Але цього у неї не вийшло. Ще на самому початку вона зустрілася з жорсткою критикою судді Тетяни Литвинової, яка взяла в облогу дівчину з самого початку її приготування.

«Ця страва нагадує перший поцілунок, тому що вона така ж смачна та трохи кисло-солодка», — рекламувала свою страву екс- «холостячка», сподіваючись на те, що її блюдо оцінять по заслугах. Це і зробила одна із суддів.
Анна отримала досить жорстку відповідь: «Воно кисло-жирне у вас вийшло, це не любов».