«Хтось наступає на п’яти!»: 13-річна донька Олі Полякової повторила її гаряче фото в бікіні

29/08/2018     Автор: Яна Романська
«Хтось наступає на п’яти!»: 13-річна донька Олі Полякової повторила її гаряче фото в бікіні

Відома епатажна співачка Оля Полякова нещодавно була на відпочинку разом з своєю дочкою Машею. Там вони багато фотографувались і одне фото дуже зацікавило Мережу.

13-річній доньці Марії, судячи з фотографії, завдяки генам дісталася мамина постать. Маша опублікувала на своїй сторінці в Instagram знімок в купальнику, який є копією знаменитого фото її мами в такій самій позі, з такого ж ракурсу і в дуже схожому вбранні.

"По-моєму, хтось наступає на п'яти … Маша, ти хороша, як сонце! І це не тому, що я твоя мама, це просто факт. Знай це! Люблю!", — написала під постом доньки Ольга Полякова.

Нагадаємо, в Мережі часто обговорюється те, що Маша виросла точною копією знаменитої матусі. Вона також старається пробитися в шоу-бізнес, нещодавно дівчина відвідувала кастинг знаменитого молодіжного серіалу "Школа", щоб попробувати себе в ролі актриси. Цікаво те, що Марії вдалося потрапити в ТОП-100, але як все відбувалося дальше поки не відомо. 

Сама знаменитість зізналася, що така схожість дочки з нею було не завжди. За словами Олі, в дитинстві Маруся була мало схожа на неї. Ну що ж, проте тепер підростає гідна конкурентка!