Новини про зірок
Подобається

«Кільце на пальці може пояснити!»: Що насправді відбувається в особистому житті Євгена Яновича

28/08/2018     Автор: Яна Романська
«Кільце на пальці може пояснити!»: Що насправді відбувається в особистому житті Євгена Яновича

Відомий український актор Євген Янович дуже довго вже тримає інтригу свого особистого життя. Цей хлопець практично завжди на виду, його популярність з кожним днем стрімко зростає. Про його особисте життя майже нічого не відомо і сам він не дає коментарів на цю тему. Українським дівчатам дуже цікаво хто є його коханою дівчиною, бо на її місці багато панянок із задоволенням уявляють себе.

Давайте розберімось, що насправді приховує актор і чи є що приховувати взагалі?

Не так давно Євген запостив фотографію з дівчиною, яку міцно обіймає в досить пікантній позі. Всіх дуже зацікавило, можливо це і є ця сама обраниця його серця. Євген же вирішив заплутати усіх ще більше і жартома підписав знімок так:

"Друзі, невелика забава для вас у неділю вранці. Отож, ваша задача вгадати, хто це!" — написав гуморист і добавив кілька варіантів відповідей, серед яких були припущення, що це дівчина, сестра або ж кожен мав дати свій варіант відповіді. Тим паче, у жінки на фото кільце на пальці, що ще більше ввело в оману.  

 

Це фото викликало фурор, багато дівчат подумали, що це кохана, але як виявилось — це його колега по роботі Ірина Сопунару, яка відома всім з гумористичного телешоу "Одного разу під Полтавою".

Це заспокоїло багатьох претенденток на його серце, проте ніхто не забув історію з таємничою красунею Марією, з якою він також часто показував фотографії. Вони також часто появлялись разом на публіці, а потім різко пропали з виду. Можливо між ними кохання і він просто не хоче цього афішувати на цілу країну, бо дуже дорожить стосунками?

Залишається тільки здогадуватись.