Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 29 серпня 2018 року

28/08/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 29 серпня 2018 року

Овен
Цей останный тиждень забрав у вас багато сил і енергії, тому вам необхідно відновити свої ресурси для нового періоду. Зберіться великою компанією і махніть на дачу або в ліс і відмінно проведіть останні літні дні.

Телець
Сьогодні ви будете дуже активні. Але постарайтеся не перестаратися, ваша зайва амбітність може зіграти з вами злий жарт, а вам додаткові проблеми явно не потрібні.

Близнюки
Сьогодні можуть виникнути ситуації, які зовсім від вас не залежать. Тому приймайте речі такими, якими вони є, і зберігайте гнучкість мислення.

Рак
Сьогодні навіть сама невелика дрібниця може вивести вас із себе, тому краще триматися подалі від людей і обставин, які вам не приємні.

Лев
Сьогодні ви зможете показати свої професійні навички з найкращого боку. Ваш керівник буде вами задоволений. Так тримати!

Діва
Іноді бувають дні, коли вам буде найкраще розслабитися і піддатися ліні. Вважайте це хорошим відпочинком і перезавантаженням. Присвятіть цей день розвагам і дозвіллю і не перевантажуйте себе ніякими практичними справами.

Терези
Нинішній день може здатися вам досить виснажливим і важким, але при цьому він пройде в дуже продуктивному ключі. Вашої уваги дійсно вимагатиме багато різних справ і турбот, але вируюча енергія допоможе вам з ними розібратися.

Скорпіон
Сьогодні вам можливо доведеться допомогти грошима людині, яка зіткнулася з серйозними проблемами. Але не чекайте, що ці гроші вам дуже скоро повернуться.

Стрілець
День для вас буде складатися найкращим чином. Ви будете гармонійні з собою і все буде виходити. В цілому день принесе успіх і масу позитивних емоцій.

Козеріг
Найправильніше що ви можете зараз зробити — це більше бувати на лоні природи. Якщо поблизу є море або ви живете за містом, то все ідеально. Але навіть якщо навколо міський пейзаж, гуляйте пішки частіше і відпочивайте від побутових проблем.

Водолій
Будьте впевнені в собі і у вас все вийде, просто потрібно трохи більше терпіння.

Риби
Вашої енергії необхідно знайти застосування. Запишіться в спортзал або на заняття боксом.