Новини про зірок
Подобається

«Дівчата, невже я помру?»: стали відомі нові подробиці стану Софії Ротару

28/08/2018     Автор: Яна Романська
«Дівчата, невже я помру?»: стали відомі нові подробиці стану Софії Ротару

Українська артистка Софія Ротару два дні провела в башкирській реанімації. Але в понеділок увечері зірку відпустили додому. 

В уфимській лікарні заявили, що українську співачку Софію Ротару привезли на «швидкій» з підозрою на інсульт. "Коли співачку везли на каталці до відділення реанімації, Ротару отямилася. Вона стала без кінця повторювати: "Дівчата, я помру? Невже я помру?", — розповіли в російській медустанові.

Їй одразу зробили МРТ. Діагноз "крововилив у мозок" не підтвердився, проте у Софії Михайлівни виявили сліди множинних осередків старих інсультів. Вона неправильно приймала деякі свої ліки. А препарати, які борються з тромбами, зовсім не вживала. Спеціалісти наполягали, щоб артистка пробула в медцентрі ще 5 днів. Тим паче, що її пам'ять до кінця ще не відновилася. Однак артистка наполегливо заявляла про виписку.
"У понеділок увечері палата Софії Михайлівни спорожніла", — додали працівники лікарні. Поки невідомо, відпустили Ротару додому чи перевезли в столичну клініку.

Раніше медики повідомляли, що артистці стало краще, до неї повернулася пам'ять і минулося запаморочення. Концертний директор розповів, що у співачки піднявся артеріальний тиск.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що легенда радянської та естради пострадянського простору Софія Ротару екстрено потрапила до реанімації та наразі перебуває у лікарні. Зазначалося, що інцидент трапився у російській Уфі, де у неї був корпоративний виступ. Як розповіли працівники клініки, Ротару привезли у лікарню близько 21:30 одразу після концерту.

Зауважимо, раніше як сама Софія Ротару, так і концертний директор артистки Сергій Лавров підтвердили, що напередодні у неї виникали проблеми зі здоров'ям. Вони зазначили, що жодної госпіталізації співачки не було, її лише оглянули лікарі. Також, Лавров додав, що зараз з нею все гаразд і вона вже вилетіла з російської Уфи, де стався інцидент.