Зіркові скандали
Подобається

«Боялася виглядати нерозумно»: Телеведуча Оксана Марченко вперше прокоментувала свою участь в шоу «Танці з зірками»

28/08/2018     Автор: Яна Романська
«Боялася виглядати нерозумно»: Телеведуча Оксана Марченко вперше прокоментувала свою участь в шоу «Танці з зірками»

Відома українська телеведуча Оксана Марченко на своїй сторінці в Instagram вперше прокоментувала свою участь у другому сезоні оновлених «Танців із зірками», які вийшли в ефір 26 серпня.

Зірка зізналася, що їй знадобилося чимало часу, щоб дати згоду на участь у проекті. Марченко боялася виглядати нерозумно.

"Я дуже добре пам'ятаю той момент, коли все-таки погодилася брати участь в # танціззіркамі. Добре пам'ятаю, бо тоді в моєму житті з'явився страх. Я так довго думала, що залишалося зовсім мало часу на підготовку і я дуже боялася, що чогось не встигну, чи не збагну і не навчуся. Боялася виглядати нерозумно. Було багато причин відмовитися і одна з них — вік. Чи добре мені «танцювати»? Я більше 20 років працюю на сценах, на прямих ефірах, знімаюся в різних проектах і завжди покладалася на себе і на своє «слово», адже до сих пір у мене був зв'язок з глядачем за допомогою слова, спілкування, думки. Але як це висловити тілом? Чи зрозуміють мене люди, чи вдасться мені знайти спільну мову з партнером, з'явився ще й страшний страх пов'язаний з прямими ефірами. І тут в якийсь момент мені прислали відео з танцюючим під Майкла Джексона морським левом. Ну раз навіть він навчився танцювати, то і у мене вийде! " — написала знаменитість.

Оксана Марченко і її партнер, зірка американської версії проекту "Dancing with the stars" Дмитро Чаплін виконали сальсу під пісню "Moon River" в першому прямому ефірі шоу.

 

Я очень хорошо помню тот момент, когда все-таки согласилась участвовать в #танціззірками. Хорошо помню, потому что тогда в моей жизни появился страх. Я так долго думала, что оставалось совсем мало времени на подготовку и я очень боялась, что чего-то не успею, не постигну и не научусь. Боялась выглядеть глупо. Было много причин отказаться и одна из них – возраст. Хорошо ли мне «плясать»? Я более 20 лет работаю на сценах, на прямых эфирах, снимаюсь в разных проектах. И всегда полагалась на себя и на свое «слово», ведь до сих пор у меня была связь со зрителем посредством слова, общения, мысли. Но как это выразить телом? Поймут ли меня люди, удастся ли мне найти общий язык с партнером, появился еще и жуткий страх связанный с прямыми эфирами. И тут в какой-то момент мне прислали видео с танцующим под Майкла Джексона морским львом. Ну раз даже он научился танцевать, то и у меня получится! Дорогой мой морской лев, сегодня я впервые буду танцевать в прямом эфире. Спасибо тебе за мотивацию и не суди меня строго, потому что, мне кажется, в танцевальном батле я все еще тебе проиграла бы. А с вами, друзья, встретимся в 21-00 в эфире @1plus1_ua

Допис, поширений Oksana Marchenko (@oksana.marchenko.official)