«Якби всі українки були такі!»: Санта Дімопулос в модній вишиванці підкорила красою

27/08/2018     Автор: Яна Романська
«Якби всі українки були такі!»: Санта Дімопулос в модній вишиванці підкорила красою

Знаменита українська красуня вразила всіх своєю красою та розумом

На честь Дня Незалежності Санта Дімопулос поділилася фотографією в стильній вишиванці і під фото поділилася думками з приводу свята. Про це стало відомо з її сторінки в Інстаграм. 

"Вважаю, що будь-яке свято — це не просто привід випити і погуляти, а символічний день, привід прислухатися до себе, і зробити висновки на ту чи іншу тему. У День Незалежності України я не хотіла б багато говорити саме про Україну — ми любимо і поважаємо її кожен день, незалежно від дати. Поговоримо краще про Незалежність …

Давайте чесно, не залежати НІ ВІД ЧОГО ЗОВСІМ — по-перше нереально, а по-друге дуже нудно. Як мінімум, у нас є рідні люди, з якими ми пов'язані. Навіть ченці-відлюдники підпорядковані.

Але ось залежність від зовнішніх обставин — це інша справа. Тому хочу побажати кожному жити так, як хочеться (природно, без шкоди для оточуючих), любити, творити і думати тільки по-своєму. Без ярликів, засуджень і чужих оцінок. Повірте, тут набагато більше залежить від нас самих, а не від політиків, моди і зовнішніх обставин.

І, до речі, саме в Україні живе дуже багато людей, які зуміли стати щасливими, незважаючи ні на що, нікого не питаючи, і головне чесно. Я пишаюся бути їх співвітчизницею і від щирого серця вітаю всіх вільних всередині людей зі святом!"

Считаю, что любой праздник — это не просто повод выпить и погулять, а символичный день, повод прислушаться к себе, и сделать выводы на ту, или иную тему. В День Независимости Украины я не хотела бы много говорить именно об Украине-мы любим и уважаем ЕЕ каждый день, независимо от даты. Поговорим лучше о Независимости… Давайте честно, не зависеть НИ ОТ ЧЕГО СОВСЕМ — во-первых нереально, а во-вторых очень скучно. Как минимум, у нас есть родные люди, с которыми мы связаны. Даже монахи-отшельники чему-то подчинены. Но вот зависимость от внешних обстоятельств — это другое дело. Поэтому хочу пожелать каждому жить так, как хочется (естественно, без ущерба для окружающих), любить, творить и думать только по-своему. Без ярлыков, осуждений и чужих оценок. Поверьте, тут намного больше зависит от нас самих, а не от политиков, моды и внешних обстоятельств. И, кстати, именно в Украине живет очень много людей, сумевших стать счастливыми, несмотря ни на что, никого не спрашивая, и главное- честно. Я горжусь быть их соотечественницей и от всей души поздравляю всех свободных внутри людей с праздником! ??????

Допис, поширений Santa ❤️ Dimopulos (@santadimopulos)