Новини про зірок
Подобається

Як склалася доля переможниці першого «Холостяка» Олександри Шульгиной

27/08/2018     Автор: Яна Романська
Як склалася доля переможниці першого «Холостяка» Олександри Шульгиной

Дівчата приходять на шоу "Холостяк" з метою знайти свою любов. Вони мріють зустріти хлопця, який зробить їх щасливими. Такою дівчиною стала і Олександра Шульгіна.

"Холостяк" — відоме шоу на каналі СТБ, на якому ціла команда дівчат бореться за серце одного хлопця. У найпершому шоу учасницею стала і Алксандра. Вона не просто брала участь, вона виграла. Максим Чмерковський у фіналі вибрав дівчину і надів на її палець колечко. Але майже відразу ж їх роман і закінчився. Не зійшлись характерами.

Безліч чуток ходило навколо дівчини, але зараз 27-річна Олександра так і залишається незаміжньою. Хоча, вона і була в тривалих відносинах з мандрівником Артемієм Суринам, який мав стати наступним холостяком шоу, але зустрів Олександру.

У той же час, у першого холостяка Максима і Пети Маргатройд народився син Шей Александер Чмерковський. Він щасливий у шлюбі.

Саша ж випробувала себе в ролі ведучої, в ролі співвласниці бутика, але зупинила свій вибір на спорті. Дівчина влаштовує тренінги, веде активну сторінку в інстаграм і проводить фітнес-тури.

 

 

«Сила женщины не в том, чтобы противиться мужчине, изо всех сил стараясь эту силу продемонстрировать. Сила женщины в том, чтобы сбить его с ног своей нежностью. Околдовать своей мягкостью. Сильная женщина — это не та, что кичиться своей независимостью и способностью решить все свои проблемы самостоятельно. Это та, которая, несмотря на эту способность, даёт мужчине понять, как сильно она нуждается в его заботе и помощи. И, конечно, любая сильная женщина нуждается в очень сильном мужчине, таком, кто отучит её раз и навсегда быть «мужиком»…» ❤️

Публикация от ?????????? ❤️???????? (@alessandra_shulgina)

 

Дівчина щаслива і не шукає поки нових відносин.