Новини про зірок
Подобається

Стартував перший ефір нового сезону «Танці з зірками»: чим запам’ятався

27/08/2018     Автор: Яна Романська
Стартував перший ефір нового сезону «Танці з зірками»: чим запам’ятався

Танці з зірками — українська адаптація танцювального шоу BBC під назвою «Strictly Come Dancing», яке вийшло в Великобританії в 2004 році. В Україні проект стартував в жовтні 2006 року на телеканалі 1+1.

Перший ефір нового сезону «Танців з зірками» («1+1») представив всі 14 пар зіркових учасників. Правда, на паркет вийшло лише тринадцять. Танцювальний дует Слави Камінської та Ігоря Кузьменка так і не показав свій номер. Справа в тому, що під час репетиції, після однієї з підтримок, Слава впала, сильно пошкодивши спину. Лікарі заборонили їй тренуватися.

Відкрили «Танці з зірками» пара «холостяка» Іраклі Макацарія і колишньої учасниці проекту «Танцюють всі!» Яни Заєць. Вони отримали 21 бал від суддів проекту. Як і в минулому сезоні, за столом журі: Влад Яма, Катерина Кухар та Дмитро Монатік.

Популярна телеведуча Леся Никитюк та її темношкірий партнер, дворазовий чемпіон України зі спортивно-бальних танців Максим Єжов отримали від суддів 18 балів. Стільки ж Аніта Луценко та Олександр Прохоров. Катерина Кухар сказала, що Аніта їй нагадує «універсального солдата» і поставила тренеру «5» балів.

Судді поставили 21 бал співачці Мішель Андраде та Євгену Коту. 

Маша Єфросиніна та Максим Леонов станцювали румбу під саундтрек з фільму «50 відтінків сірого». Судді оцінили виступ пари в 21 бал.

Павло Зібров разом зі своєю партнеркою Марією Шмельова виконав чуттєвий вальс. Журі Зіброва похвалили, але оцінили перший виступ за все в 17 балів.

«Непереможний Геракл» — назвала Кухар відомого боксера Дениса Берінчика і поставила йому «5» балів. Пара Берінчика з Катериною Белявской отримала 18 балів.

Ігор Ласточкин та Ілона Гвоздьова виконали запальний джайв під хіт групи «ВВ» «Танці». Від суддів пара отримала 21 бал!

Пару співачці Златі Огневич склав Дмитро Жук — партнер співачки Камалії в минулому сезоні. Підсумок — 16 балів.

Телеведучий Микола Тищенко назвав себе «альфа-самцем». З партнеркою Наной вони станцювали запальну сальсу. Пара отримала найнижчий результат першого ефіру — 13 балів.

Телеведуча Оксана Марченко та Дмитро Чаплін виконали вальс. Журі оцінило пару на 19 балів.

Актор Павло Вишняков і зірка проекту «Танцюють всі!» Юлія Сахневич виконали танго. Пара отримала 22 бали.

Телеведучий Руслан Сенечкін і його партнерка Яна Цибульська вибрали для першого виступу хіп-хоп під трек Діми Монатика.Судді поставили їм 24 бали, зробивши лідером першого ефіру.