Новини про зірок
Подобається

«Росте і радує батьків»: Маша Єфросиніна показала миле фото зі своїм сином

27/08/2018     Автор: Яна Романська
«Росте і радує батьків»: Маша Єфросиніна показала миле фото зі своїм сином

Маша Єфросиніна відома українська телеведуча, актриса, засновниця благодійного фонду.

Нещодавно Машиному синові Олександру виповнилось 4 рочки, в честь цього Єфросиніна опублікувала фото на своїй сторінці в Інстаграм. 

Моєму хлопцеві сьогодні 4 роки! 

Дуже він у нас вийшов відмінний! Світлий і добрий хлопчисько, обачний і розважливий! Ніженка і реготун!

Сказав сьогодні, що йому нічого з подарунків не потрібно, так як у нього і так багато машинок …. ну хіба що непогано купити ще стопятсоттисяч поліцейських 🙂 Спасибі вам, що ви з таким теплом завжди до нього!

Сподіваюся, сьогодні він відчує, що наш величезний фестиваль @charity_weekend належить трохи і йому 🙂 З днем народження # мійОлександр !!!! Чекаємо вас сьогодні на @artzavodplatforma всією сім'єю з 13.00, — підписала ведуча.

На світлині Єфросиніна ніжно обіймає та пригортає до себе свого любимого сина. Маленький Олександр усміхається та трепетно обіймає матусю. Це чорно-біле фото просто заворожує шанувальників зірки:

Вітаємо !!!!))) ? ? ? а моєму Щастю в цей день 2))) З Днем НАРОДЖЕННЯ ? Здоров'я міцного і щастя ?? З днем ​​народження вашого синочка! Нехай росте здоровенький і щасливий!) Вітаю! Нехай росте і радує батьків. З днем ​​народження !!! Маша, з Днем Народження сина! Нехай Господь виллє на нього Свій Дощ Благословень і нехай Господь береже його на всіх шляхах!

 

Моему парню сегодня 4 года! Очень он у нас получился отличный! Светлый и добрый мальчишка, осмотрительный и рассудительный! Неженка и хохотун! Сказал сегодня, что ему ничего из подарков не нужно, так как у него и так много машинок …. ну разве что неплохо купить ещё стопятьсоттыщ полицейских:) Спасибо вам, что вы с таким теплом всегда к нему! Надеюсь, сегодня он ощутит, что наш огромный фестиваль @charity_weekend принадлежит немного и ему:) С днём рождения #мойАлександр!!!! Ждём вас сегодня на @artzavodplatforma всей семьей с 13.00.

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Нагадаємо, що Марія Єфросиніна одружена з Тимуром Хромаєвим. Подружні пара виховує двох діток: Олександра та Нану.