Зіркові скандали
Подобається

«Нехай подякує, що не задушив подушкою»: Український актор побив свою співмешканку і похизувався цим в Мережі

27/08/2018     Автор: Яна Романська
«Нехай подякує, що не задушив подушкою»: Український актор побив свою співмешканку і похизувався цим в Мережі

Український актор В'ячеслав Кошелев, відомий глядачам за серіалом "Свати-6", та роботою в київських театрах, буквально поставив хрест на своїй кар'єрі після жахливої ​​п'яної витівки.

44-річний артист театру і кіно побив свою співмешканку Олену Савченко, та ще й похвалився цим "вчинком" в соцмережах.


В'ячеслав опублікував фото особи цивільної дружини з синцями та подряпинами на своїй сторінці в Фейсбук і підписав його: "Ось як я її розмалював, нехай подякує, що не задушив подушкою, хай  тепер полежить в нейрохірургії та подумає".

Очевидно, що витівка була здійснена в п'яному неадекватному стані, тому що після шквалу розгніваних коментарів актор видалив публікацію.

Однак було вже пізно — багато зацікавилися ситуацією не з цікавості.

Так, представники "Театру на Липках", де грав В'ячеслав, заявили, що на цьому припиняють співпрацю і будь-яке спілкування з вже екс-колегою.

А завдяки втручанню кількох народних депутатів відкрито кримінальне провадження за статтею замаху на життя. 
Пізніше зі сторінки актора зникли всі знімки і записи. Замість них чоловік написав, що розлучився з дружиною і вона йому так мститься, а побив він її через те, що так накинулася на нього з ножем.

Судячи з усього постраждалою виявилася Олена Савченко. У коментарях під фото вона написала, що все, що відбулося правда — тепер відкрито кримінальну справу, проте за її словами актор побив її за зламані сигарети.