«Мінус 25 кілограм?»: Струнка Ірина Дубцова здивувала всіх своєю фантастичною фігурою

26/08/2018     Автор: Яна Романська
«Мінус 25 кілограм?»: Струнка Ірина Дубцова здивувала всіх своєю фантастичною фігурою

Знаменита співачка Ірина Дубцова похвалилася результатами схуднення.

36-річна Ірина Дубцова завжди була володаркою пишних форм. За словами співачки, набір ваги не пов'язаний з харчуванням, виною всьому стресові ситуації в житті.

"У мене дивна нервова система. Коли дуже сильно нервую, можу в ці моменти нічого не їсти, але мені нормально. А коли я щаслива, якимось дивним чином можу їсти картоплю, олів'є і при цьому худнути. З їжею моя вага не пов'язаний ніяк ", — зізнавалася в одному з інтерв'ю зірка.

Що ж, як ми бачимо, зараз в житті Ірини настала повна ідилія. За останній час Дубцова скинула 25 кілограмів і виглядає просто бездоганно!

Про це свідчать нові фото з відпочинку на Мальдівах, якими співачка буквально засипала своїх шанувальників на особистій сторінці в Інстаграм. 

"Ірина Вікторівна, Ви найкрасивіша дівчина??", "Красива, талановита, чарівна !!!", "Як же там красиво!", "Ви просто божественно красива) кожен раз милуюся вашими фото, справжній ідеал краси і витонченості ???? Гарного дня і відмінного настрою ???" — потішили шанувальники своїми коментарями. 

?

Допис, поширений Irina Dubtsova (@dubtsova_official)

? Всем Счастья и Любви ♥️

Допис, поширений Irina Dubtsova (@dubtsova_official)