Новини про зірок
Подобається

Катерина Бужинська вразила своїм зовнішнім виглядом на концерті

25/08/2018     Автор: Яна Романська
Катерина Бужинська вразила своїм зовнішнім виглядом на концерті

Катерина Бужинська, мабуть, одна з найвідоміших в народі українських співачок з сильним голосом та красивою зовнішністю.
Артистка часто їздить по Україні з концертами, а її справжні душевні українські пісні так і заохочують піти до танцю. Без її "Як у нас на Україні" важко уявити народне гуляння з піснями та забавами. 

Катерина, як і багато українських артистів, є активним користувачем соціальної мережі Інстаграм і часто ділиться зі своїми підписниками знімками з концертів, фото з відпочинку та особистими світлинами. Нещодавно яскрава блондинка опублікувала ряд фотографій з концерту у Миронівці, що у Київській області. І можливо, або був дещо неправильно підібраний ракурс, або просто так співпало, але співачку навіть одразу не впізнати, через занадто округле обличчя та й форми артистки.
І це дивно, адже на попередніх знімках Катерини, виконавиця навіть у дуже гарній формі і хизувалися прихильникам сонячними літніми знімками у білосніжному купальнику.

Та зрештою ця деталь, мабуть, не надто бентежить ні співачку, ні її прихильників, які люблять Катерину за її життєрадісність та талант, адже вони впевнені, що їхня улюблениця гарна завжди не зважаючи на якісь недоліки. А Катерина Бужинська регулярно подорожує Україною і тішить шанувальників своєю музикою.