Новини про зірок
Подобається

«Гірко молодим»: солістка «ВіаГри» зіграла своє весілля

25/08/2018     Автор: Яна Романська
«Гірко молодим»: солістка «ВіаГри» зіграла своє весілля

Сьогодні за життям публічних персон, політиків, акторів та музичних виконавців слідкує чи не кожен.
Та й залишатися в курсі зіркових новин не так важко, завдяки акаунтам знаменитостей в соціальних мережах. Нині з Інстаграму зірок можна дізнатися про прем'єру нової пісні чи фільму, зміни в особистому житті, побачити коханих чи дітей селебріті.

Вчора в мережі Інстаграм з'явилися перші фото з весілля "віагрянки" Насті Кожевнікової, яка у п'ятницю взяла шлюб зі своїм обранцем Кирилом. На даний момент про чоловіка молодої артистки мало що відомо, адже Кожевнікова довгий час приховувала від журналістів подробиці своїх особистих стосунків та й про плани на одруження теж стало не так давно відомо. Є інформація, що у стосунках молодята вже більше чотирьох років і знайомі вони ще зі шкільних років.

Звернемо увагу, що для такої важливої події Настя вибрала класичну сукню молочного кольору з красивим мереживом і подовженою фатою. Відмінною рисою образу нареченої став довгий шлейф плаття і оголені плечі дівчини.

На святковій церемонії побувало багато зіркових гостей, в тому числі ведучий церемонії одруження Григорій Решетник, колеги Анастасії по групі "ВіаГра" Еріка Герцег і Міша Романова, Катя Осадча та багато інших відомих знаменитостей.

 

 

? #мишароманова #анастасиякожевникова #эрикагерцег #виагра

Допис, поширений користувачем @ misharomanovax

 

 

 

#viagra#анастасияуженекожевникова?

Допис, поширений VIA_GRA (@_via_gra)