Новини про зірок
Подобається

Одразу три знаменитості будуть вести перший ефір «Танці з зірками»

24/08/2018     Автор: Ігор Нагорний
Одразу три знаменитості будуть вести перший ефір «Танці з зірками»

Вже на цих вихідних 14 зіркових пар почнуть боротьбу за місце переможця в шоу "Танці з зірками".

Під час першого ефіру всі пари вийдуть на паркет для спільного танцю з передачею один одному дискобола, який є незмінним символом шоу "Танці з зірками". Саме під час першого танцю телеглядачі зможуть побачити, хто ж став один з одним парами на паркеті для шоу.

Вже стало відомо і те, хто ж із зірок стане ведучими другого сезону оновлених «Танців з зірками». Кoмпанію ведучому прoекта Юрію Гoрбунову в першому ефірі склала співачкa і тренeр «Голoсу країни» Тінa Карoль. Ведyчим бaлкона стaнет DZIDZIO. А ведучим рубрики #Backstage став відомий Артем Гагарін.

У першому ефірі ніхто не покине проекту. Це ознайомчий ефір. Але вже з самого першого ефіру можна буде визначити свого фаворита. Голосувати за улюблену пару можна буде, як і раніше, шляхом дзвінків і смс. До складу журі увійшли ті ж судді, що і минулого разу: тренер «Голосу.Діті» MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма.

У новому сезоні візьмуть участь Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер Денис Беринчик, майстер спорту зі спортивної аеробіки і тренер Аніта Луценко, гуморист і тренер «Ліги сміху» Ігор Ласточкин, солістка групи «НеАнгели» Слава Камінська, актор Павло Вишняков, україно-болівійська співачка Michelle Andradе, ресторатор Микола Тищенко, співачка Злата Огневич, телеведучі Леся Никитюк, Оксана Марченко, співак Павло Зібров та ведучий ранкового шоу «Сніданок 1 + 1» Руслан Сенечкін.