Новини про зірок
Подобається

Чоловік Надії Дорофеєвої Володимир Дантес вразив фанатів дивною заявою

24/08/2018     Автор: Ігор Нагорний
Чоловік Надії Дорофеєвої Володимир Дантес вразив фанатів дивною заявою

Днями Володимир Дантес опублікував на своїй сторінці дивне повідомлення.

Володимир Дантес — екс-ведучий тревел-шоу «Їжа, я люблю тебе!», український музикант, учасник «Фабрики зірок-2», шоу перевтілень «Як дві краплі», радіоведучий мережі «Люкс FM». Слава прийшла до Володимира після участі в шоу "Фабрика зірок", де він пройшов до півфіналу. Публіка відразу ж полюбила його творчість і зараз ім'я співака досить популярно. Але він не займається музикою зараз так часто, як раніше і, в основному, з'являється на публіці у вигляді ведучого.

У складі колективу «ДіО.фільми» в 2011 році він став володарем «Золотого грамофона», а ще «Кришталевого мікрофона». Після великого успіху, в 2015 році Дантес і Олійник (партнер Володимира в групі) оголосили про завершення кар'єри.

Нещодавно Володимир Дантес написав у себе на офіційній сторінці інстаграм досить дивне повідомлення, яке шанувальники не зрозуміли:

"Ну звичайно дааааа …. сиджу в офісі у друзів (я безробітний, тому офіс друзів) тішу своєю присутністю, осіюю своєю красою сірі стіни і самостверджуюсь селфі і постами в Інстаграм! Я перетворююся на Інста шл * шку !!!!! аааааааа !!!!!!!! ", — написав він.

Відразу ж після цього посипалося маса питань.

"Закономірність, дружина активна і популярна, а чоловік диванний", "Проясніть, що за прикол з" безробітним "??", "А про майбутнє надумав?", "Подивимося, що з тобою буде за 10 років. Наді теж це все набридне ", "Вова приведи вже волосся в порядок, що за клоччя звисають ?! за бородою ж стежиш, а за волоссям чому ні ???! ", — коментують фанати.

СТАР