Зіркові скандали
Подобається

«Навіщо включати патріотку?»: Нове фото Світлани Лободи обурило багатьох шанувальників

23/08/2018     Автор: Яна Романська
«Навіщо включати патріотку?»: Нове фото Світлани Лободи обурило багатьох шанувальників

Знаменита артистка не перестає дивувати людей експериментами в своєму гардеробі. Проте її стиль не завжди припадає людям до душі. Цього разу наряд Світлани Лободи з елементами українського прапора обурив багатьох її шанувальників.

Світлана Лобода ніколи відкрито не говорить про свої політичні погляди і саме тому багатьох здивував її недавній образ, який складався з жовто-синіх штанів. Днями артистка виступила в Юрмалі, а перед виходом на сцену вона була одягнена в провокаційні штани кольору українського прапора. 

Коментувати фото і пояснювати вибір свого вбрання Світлана не стала, і під знімком розгорівся справжній скандал серед шанувальників. Поки одні хвалили співачку за патріотизм і захоплювалися її нарядом, інші були обурені її вчинком, назвавши це нещирим.

"Класні штани ?", "Як можна таке фото викласти! Повна відсутність смаку!", "Продалася Росії, так навіщо включати патріотку? У нас своїх вистачає і без тебе!", "Лобода супер !!!" — неоднозначно коментували користувачі Мережі.

Втім, артистка ніяк не відреагувала на відгуки своїх шанувальників. Тому прихильникам залишається лише здогадуватися, що хотіла артистка сказати своїми жовто-синіми брюками.

 

Юрмала. DZINTARU. Today. 19.30 ?

Публикация от LOBODA❤️ (@lobodaofficial)