Новини про зірок
Подобається

«Без Деппа і Пітта»: Оприлюднили рейтинг найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду 2018 року

23/08/2018     Автор: Яна Романська
«Без Деппа і Пітта»: Оприлюднили рейтинг найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду 2018 року

Напередодні один із найпрестижніших світових глянців Forbes склав рейтинг найбільш високооплачуваних акторів 2018 року.

Очолив список голлівудський красунчик Джордж Клуні, який заробив з червня минулого року 239 млн доларів. Як повідомляє видання, гаманець Клуні крім його акторської гри поповнив продаж заснованої ним компанії з виробництва текіли Casamigos Tequila за один мільярд доларів.

Другу сходинку серед найбільш оплачуваних акторів 2018 року займає Дуейн «Скеля» Джонсон, який заробив 124 мільйони доларів, в тому числі на фільмі «Джуманджі: Поклик джунглів». Повідомляється, що актор практично подвоїв свій дохід з минулого року.

У трійку лідерів потрапив також Роберт Дауні-молодший, заробіток якого склав 81 млн доларів, причому більша частина з них — гонорар за участь у картині «Месники: Війна нескінченності».
Четверте місце зайняв ще один «месник» — Кріс Хемсворт. Замикає п'ятірку — Джекі Чан, який знявся в шести повнометражних фільмах за рік.

У 2017 році перше місце в рейтингу Forbes зайняв Марк Уолберг. Тоді його річний дохід склав 68 мільйонів доларів.

Серед жінок найбільш високооплачуваною актрисою року є ще одна зірка «Месників» Скарлетт Йоханссон. За інформацією видання Forbes, за рік вона заробила 40,5 млн доларів США. Вона зайняла перше місце в рейтингу найбільш високооплачуваних актрис за минулий рік. Найбільше грошей їй принесла роль супергероя Чорної вдови в популярному фільмі «Месники: війна нескінченності».

Другий рядок у рейтингу зайняла Анджеліна Джолі. Сіквел «Маліфісенти» допоміг жінці отримати дохід в 28 млн доларів. Після неї далі в списку йде Дженніфер Еністон, хоча велика частина її доходів дісталася від реклами — всього 19,8 млн доларів.

Далі найбагатшими актрисами стали: Дженніфер Лоуренс (18 млн доларів), Різ Уізерспун (16,5 млн доларів), Міла Куніс, (16 млн доларів), Джулія Робертс (13 млн доларів), Кейт Бланшетт (12 млн доларів), Мелісса Маккарті (12 млн доларів), Галь Гадот (10 млн доларів).

У минулому році лідером цього рейтингу була зірка «Ла-Ла Ленд» Емма Стоун. Її дохід тоді склав 26 млн доларів. Після цього, очевидно, знаменитість вирішила відпочити, так як зараз не потрапила в першу десятку.