Новини про зірок
Подобається

«Знову роздяглася? Де твій одяг?»: шанувальники розкритикували Анну Сєдокову за чергове фото

22/08/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Знову роздяглася? Де твій одяг?»: шанувальники розкритикували Анну Сєдокову за чергове фото

Найепатажніша і найяскравіша виконавиця українського шоу-бізнесу Анна Сєдокова показала шанувальникам пікантне селфі.

Анна Сєдокова часто радує око фанатів різними знімками. То вона в елегантних сукнях, то в шикарних костюмах, то і зовсім в нижній білизні.

Днями на своїй офіційній сторінці instagram дівчина розмістила фото в дзеркало старого будинку, де стоїть в одній лише нижній білизні. Анна підкріпила фото текстом про те, що несе в собі дзеркало і його енергетика. Не всі фанати зрозуміли, навіщо співачка написала про це і виставила фото себе. Багато хто її розкритикував за те, що дівчина намагається домогтися болешої слави за рахунок того, що на ній все менше одягу.

"У нас на віллі все дуже древнє. Коли я опинилася тут вперше, хотіла відразу переїхати.) А потім, за кожною річчю, стала відкриватися історія. Її дивовижний дух і стало дуже тепло і на диво затишно. Ви вірите, що дзеркала зберігають історії і секрети? "- підписала знімок співачка.

Анна відразу викликала бурю емоцій у шанувальників, адже зовсім недавно вона народила третю дитину, а вже красується неймовірно красивим тілом перед шанувальниками. Але не всі підтримали такі одкровення від зірки.

"Аня розумничка ? так тримати ? люди просто заздрять ?мало хто може так себе тримати в сексуальному образі ?", "Побільше таких фоток !! Тіло шик", "Ви ж себе улюблену нам вирішили в черговий раз показати. Тільки навіщо для цього постійно роздягатися? Дуже по -Волочковскі) "," Красива. Немає слів … У таких жінок закохуються навічно! ","Знову роздяглася? Де твій одяг? " — пишуть люди.