Новини про зірок
Подобається

Апетитні форми: одіозна телеведуча продемонструвала гарячі фото з відпочинку

22/08/2018     Автор: Ігор Нагорний
Апетитні форми: одіозна телеведуча продемонструвала гарячі фото з відпочинку

Днями на своїй офіційній сторінці instagram скандальна ведуча Нового каналу опублікувала фото зі свого відпочинку.

Усе своє свідоме життя Анна представляла себе в шоу-бізнесі. Довгий час навіть намагалася потрапити на велику сцену. Анна багато років співала: брала участь в «Караоке на Майдані», українському «Шансі», працювала з українськими продюсерами і, нарешті, потрапила в американську групу «UNVASION», з якою пропрацювала 4 роки. Після цього захотіла отримати серйозну освіту і закінчила інститут міжнародних відносин.

Але дівчина використала свої знання в журналістиці і прийшла на місце телеведучої Нового каналу. Анна за свої "питання в лоб" часто була на межі скандалів.

Одного разу вона навіть потрапила в усі новини через поцілунок з відомим репером Потапом, який ошелешив цим не тільки публіку, а й саму ведучу, коли намагався уникнути незручні питання дівчини.

На дівчину в суд подавали такі знаменитості, як Тіна Кароль, Олена Ваєнга і інші. Одного разу, прийшовши на інтерв'ю у весільній сукні, дівчину ледь не забрав заміж Свєтляков.

Зараз дівчина агент проекту «Таємний агент» і журналістка «Працівників», в яких вона так само цікаво і епотажний висвітлює все найцікавіше для телеглядачів.

 

?#mykonos

Публикация от Анна Олицкая (@anna_olitskaya)

Вчора дівчина знову викликала масу обговорень. Але вже не своєю роботою, а тілом! Анна опублікувала на своїй офіційній сторінці instagram свої фото з відпочинку. Дівчина ніжиться під сонцем на лежаку в яскраво-жовтому купальнику. У неї дуже гарна фігура і шанувальники засипали її позитивними коментарями.