Новини про зірок
Подобається

«Таємний шлюб і дорослі діти»: Наталя Могилевська розповіла подробиці особистого життя

21/08/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Таємний шлюб і дорослі діти»: Наталя Могилевська розповіла подробиці особистого життя

Наталя Могилевська — одна з найвідоміших і найяскравіших українських співачок, яка заворожую своєю вічною енергією, як на сцені, так і в житті.
Наталя завжди була в центрі уваги. Її життя і виступи обговорювались усіма ЗМІ. Але останній рік немає жодної новини про особисте життя співачки. Як зізнається сама Наталя, на нього у неї просто нема часу.

"Звісно, мені хочеться дітей, хочеться реалізувати себе як жінку, як матір. Це суто жіночий талант, даний Богом. І я вважаю блюзнірством це не використовувати", — заявила Наталя в інтерв‘ю.

Та, не дивлячись на штиль у стосунках цього року, зовсім нещодавно Наталя була в центрі уваги майже у всіх таблоідах. Співачка мала досить цікаве і насичене особисте життя.

Останні 5 років Наталя була в стосунках з бізнесменом Єгором Долініним. Співачка виховувала його дітей. Саме для того, щоб не травмувати їх, вона намагалась не з`являтись з чоловіком часто на публіці і досить довго приховувала цей роман. Але, через деякий час, пара зняла будинок для всієї родини.

"В цьому будинку ми вперше оселилися всі разом: мама Єгора, три його дочки, я і весь мій величезний сценічний гардероб, який зайняв окрему кімнату", — каже Наталя.Та прожила родина так не довго. У співачки занадто активне життя і вони з Єгором часто сварились через вічні гастролі Могилевської. Тому, вона винайняла квартиру по сусідству для себе і свого "шоу-бізнесу".

"У мене фізично немає часу на мого коханого чоловіка. Слава Богові, у нього є свої діти, він захоплений власним бізнесом і не відчуває браку уваги. І якби його життя було менш насиченим, ми навряд чи були б досі разом", — 

"У цих квартирах по сусідству ми прожили найдовший і, можливо, найщасливіший період. Ми серйозно подумували про те, щоб подати заяву в загс, я дуже хотіла дитину…"

Долінін розповідає, що після зустрічі з Могилевською він повністю змінився. Йому важко підлаштуватись до її розкладу: "одного разу я зрозумів, що у мене набагато більше часу для дозвілля, ніж у неї. І весь свій вільний час я хочу проводити з дітьми та коханою жінкою. А її дуже часто немає поруч. Вона постійно зайнята … У чому ж тоді сенс відносин?"

"Ми колись домовилися: якщо за якийсь час його плани розширити бізнес на півсвіту і мої плани зі створення однієї з найкрупніших структур у шоу-бізнесі відійдуть на задній план, ми обов‘язково одружимося!" — сміється Могилевська.

"Зараз, коли наші відносини вже закінчилися, я розумію: у неї просто таке життя — інше, не завжди зрозуміле мені. Коли ми були разом, мене зачіпало, що я завжди роблю вибір на користь Наташі, часто наступаючи собі на горло. Мені здавалося, вона повинна чинити так само. Вона ж просто залишалася вірною собі. І залишилася такою досі", — наголосив Єгор.

Як стало відомо, єдиний шлюб, у якому побувала офіційно співачка, був шлюб з бізнесмен Дмитром Чалими. Наталя з посмішкою згадує той період.
"Ми зустрічалися три роки. "Фішка" наших стосунків була у тому, що ми бачилися лише на вихідних. Він, хоч і киянин, але жив і працював тоді в Одесі. І лише за п‘ять днів до весілля кинув роботу, змінив напрямок у бізнесі і переїхав заради мене у Київ", — розповідає Могилевська. Та, вже за рік пара розлучилась.

Також, співачці приписують бурхливий роман з поетом, композитором і продюсером Олександром Ягольніком. Саме розрив з ним привів до серйозного нервового зриву.

"Раніше бувало. Я дуже переживала розставання з хлопцями! Переживала, що народилася у країні, де шоу-бізнес знаходиться в ембріональному стані. Може, тому я зараз і роблю для його розвитку так багато. Натомість тепер я знаю, що мій артист може бути відомий за межами нашої країни", — каже вона.

Зараз співачка знову багато працює і наголошує на тому, що зовсім не думає про кохання і дітей. В неї просто немає на це часу. Під крилом Могилевської нині вигріваються кільканадцять екс-"фабрикантів". Окрім того, Наташа має відношення до будівельного бізнесу.

"Є будівельна фірма у мого бізнес-партнера Бориса Бронштейна — він ще й чоловік моєї сестри. Я лише один із засновників", -розповідає співачка.

Зараз співачка готує альбом з Дарвіним і розповідає, як сумує за сценою і своїми фанатами.