Новини про зірок
Подобається

«Краще, ніж 10 років тому»: Маша Єфросиніна поділилась секретом своєї стрункої фігури

21/08/2018     Автор: Яна Романська
«Краще, ніж 10 років тому»: Маша Єфросиніна поділилась секретом своєї стрункої фігури

Маша Єфросиніна  українська телеведуча, громадський діяч, засновниця серії благодійних заходів «Charity weekend» опублікувала нове фото на своїй сторінці в Інстаграм.

Маша похизувалась своєю спортивною формою та поділилась секретом такої прекрасної фігури. На фото відома українка в спортивному топі та штанах продемонструвала свою фігуру.

Єфросиніна підписала це фото так:

Віщуючи охи-зітхання-діагнози та інші домисли, хочу сказати, що я їм: багато! І навіть відійшла злегка від режиму (цукерки закладаю в себе і морозиво). 

Худнути мети у мене не було. Я вже багато років тримаю одну вагу. За літо тренувань в танц.залі вона знизилася всього на два кг. Але щоденні танці в таку спеку — це так, як в сауні в кожусі дати гопака! Хоча одна радість є — мої вічні руки-пухляші дізналися, що у них є біцепс?? Залишилося три дні до 48 годин без сну).

Прихильники ведучої взялись коментувати фото:

Маша — моя найулюбленіша ведуча на телебаченні. Така гарна, мегапозитивна, граціозна, розумна. Буду залюбки дивитися шоу " танці з зірками" з її участю. Маші в ефірі багато не буває!?? Я думаю, дотримуючись правильного харчування та спорту, ви виробили хороший обмін речовин. Тому сміливо можете їсти морозиво, жирок у вас не приживеться??. Маша, Ви виглядаєте зараз набагато краще ніж 10 років тому (хоча і тоді Ви були огого який гарненькою). Головне, що Вам так комфортно і Ви випромінюєте відмінну енергетику. А всі хто пише про худобу і подібне так і не зрозуміли, що їхня думка цікава тільки їм самим.

 

 

Предвещая охи-вздохи-диагнозы и прочие домыслы, хочу сказать, что я ем : много! и даже отошла слегонца от режима ( конфеты закладываю в себя и мороженко) Худеть цели у меня не было. Я уже много лет держу один вес. За лето тренировок в танц.зале он снизился всего на два кг. Но ежедневные танцы в такую жарищу — это вот, как в сауне в тулупе дать гопака! Хотя одна радость есть — мои вечные руки-пухляши узнали, что у них есть бицепс?? Осталось три дня до 48 часов без сна) 25 августа #charityweekend 26 августа #танціззірками #БЗДЫШЕК

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

 

Маша Єфросиніна радить читачам своєї сторінки займатись танцями, адже це не тільки допоможе схуднути, а й отримати спортивне тіло.