Новини про зірок
Подобається

Переможець проекту «Танці з зірками» Ігор Кузьменко вперше став батьком

20/08/2018     Автор: Яна Романська
Переможець проекту «Танці з зірками» Ігор Кузьменко вперше став батьком

Днями в родині танцівника та хореографа Ігоря Кузьменка, переможця першого сезону оновлених "Танців з зірками" на "1+1", партнера Наталії Могилевської по паркету, відбулося поповнення.

Зранку 17 серпня об 11:25 Олександра Кузьменко подарувала своєму відомому чоловікові донечку. Дівчинку зростом 53 см і вагою 3,360 молоді батьки назвали Мирославою. Дитинка народилася в Одесі, мама і дочка почувають себе добре.

Радісна подія в родині відбулася напередодні гучної прем'єри другого сезону, в період активних підготовок до прямих ефірів "Танців з зірками". Молодий татусь намагається поєднувати репетиції та знаходити час, щоб побути з дружиною і донькою.

Нагадаємо, раніше танцюрист ділився спогадами і емоціями, коли він вперше дізнався, що в нього з дружиною буде поповнення. Пара давно мріяла про дитину, і як тільки стало відомо, що Олександра вагітна первістком, вона не втрималася й одразу ж зізналася чоловікові.

Із ким із зіркових учасників буде танцювати Ігор Кузьменко цього разу, глядачам телеканалу 1+1 стане відомо вже цієї неділі 26 серпня о 21:00.