Новини про зірок
Подобається

«Який важкий погляд»: Фреймут показала архівне фото з дочкою

19/08/2018     Автор: Яна Романська
«Який важкий погляд»: Фреймут показала архівне фото з дочкою

Оля Фреймут одна з найвідоміших українських зірок. Вона відома як українська телеведуча, журналістка, письменниця та модель. Відомою стала львівська дівчина у телебачені завдяки програмі "Підйом" на новому каналі. В якій вона була ведучою разом з Притулою та Педаном. 

Згодом Фреймут почала вести телепрограму "Ревізор", чим завжди давала повід для обговорень телеглядачам. За її спиною багато проектів, в яких вона брала участь. В тому числі і на каналі 1+1.

Цікавим також є особисте життя журналістки, адже перший її чоловік британець, батько першої дитини Злати, від якого вона пішла вагітною. Другий чоловік це продюсер 5 каналу Олександр Ракоїд, який освідчився Олі знаючи про вагітність, але стосунки в них не склались, та після двох років подружжя розійшлось. Третім обранцем відомої українки став генеральний продюсер Нового каналу Володимир Локотко, який подарував їй двох дітей: Валерія в травні 2016 та Євдокію в червні 2017.

Нещодавно Фреймут опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм давнє фото зі своєю дочкою.

На фото дві білявки позують перед камерою, Злата провокативно сперлась на Олю.

Українська журналістка підписала це фото так:

Як швидко ростуть діти . А Ваші?

Багато підписників сторінки Олі Фреймут прокоментували світлину:

Якої давності фото? Златочка, моя красотулька!!! Люблю вас!!! Яка Ви гарна???????❤❤❤❤я Вас обожнюю. Красуня як її мама? Який важкий погляд у дівчинки

 

 

 

Як швидко ростуть діти . А Ваші?

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)

 

 

Дочка Олі Фреймут Злата Мітчелл неймовірно швидко виросла. 12-річна дівчинка є активним користувачем соцмереж, де добре видно те, як вона подорослішала. Від маленької дівчинки не залишилось і сліду.