Новини про зірок
Подобається

«Для свого глядача»: Марченко розповіла про участь в телепроекті «Танці з зірками»

19/08/2018     Автор: Яна Романська
«Для свого глядача»: Марченко розповіла про участь в телепроекті «Танці з зірками»

Оксана Марченко відома українська телеведуча, дружина скандального політика Віктора Медведчука.

Марченко нещодавно опублікувала фото на своїй сторінці в Інстаграм під час підготовки до телешоу "Танці з зірками" на каналі 1+1. 

На фото Оксана сидить на підлозі у синій майці, яка заправлена у довгу сіру спідницю та вчить рух для майбутнього танця. 

Не так давно розгорівся скандал щодо участі Марченко у цьому проекті. Адже багато прихильників "Танці зірками" проти участі дружини  Віктора Медведчука — персони, близької до президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Оксана підписала фото так:

Коли до першого ефіру # танціззіркамі залишається всього тиждень, субота вже не здається вихідним днем. Та неділя теж. Але танець все-таки дивовижний процес. Якщо ти дуже втомився і хочеш присісти і відпочити, то можна це зробити, не відриваючись від репетиції ?. Зате мені дуже подобається наш перший танець, і, не дивлячись ні на що, я дуже хочу станцювати його гідно ??

Як бачимо, Оксана не зважає на обурення багатьох людей і не дивлячись на негативні відгуки, все-таки буде учасницею телешоу. 

Підписники сторінки Марченко прокоментували цю світлину:

Не сумніваюся, що у Вас вийде. Думаю, що емоційно цей проект дуже потрібний Вам. Хочеться побачити Вас, Ваші руху, почути Вас. Поза конкуренцією?Удачі?
Пасадобль? Ви як завжди неймовірно красива, ніжна і найкраща ❤️ Дуже чекаю прем'єру, щоб вболівати за Вас і насолоджуватися Вашими танцями !!! Всією сім'єю будемо голосувати. Ви танцюєте для свого глядача. Ми чекаємо з нетерпінням ваш вихід. Нехай весь світ зупиниться !!!!!!