Новини про зірок
Подобається

«В шоці від своїх можливостей»: Бабкін показав незвичайне фото з дружиною

18/08/2018     Автор: Яна Романська
«В шоці від своїх можливостей»: Бабкін показав незвичайне фото з дружиною

Сергій Бабкін відомий український  музикант, актор, автор і виконавець власних пісень. Учасник групи «5'nizza». Нещодавно Сергій опублікував нове фото на своїй сторінці в Інстаграм.

Відомий співак на фото обіймає свою кохану дружину Сінжану. Позаду цієї солодкої пари відкривається неймовірна панорама гір.

Фото Бабкін підписав так:
 
Позавчора з нами трапився похід! Похід, від якого крепатура навіть на вухах! Похід в гори, завдовжки в 26 кілометрів !!!!!!!!!! Ми зі @snezhana_babkina досі в шоці від побаченої краси і від своїх можливостей!))) Подробиці походу в Сторіс ⤴️

Шанувальники українського співака відразу взялись коментувати світлину:

Які ж ви молодці. Ви приклад для молодих і не дуже ? в плані здорового способу життя. Захоплююся вашою родиною. Особливо Сніжаною ? Вибачте, Сергію! ? Ви молодці, сміливі та відважні! Пройти такий шлях, але воно того варте !! Гори-місце сили. Кавказ особливо, мені здається … Гарного вам відпочинку і набирайтеся там побільше натхнення для нових звершень! 🙂 Похід вимагає багато зусиль. Зате красотища яка.

Нагадаємо, що Сергій Бабкін виховує трьох дітей. Ілля — син від першого шлюбу, який тривав два роки та закінчився болісним розривом. Але щастя 39-річний Сергій знайшов у молодій красуні, яка згодом подарувала йому двох прекрасних дітей Василину та Артура.