Новини про зірок
Подобається

«Цілодобово разом!»: Алла Мазур привідкрила залаштунки особистого життя

18/08/2018     Автор: Яна Романська
«Цілодобово разом!»: Алла Мазур привідкрила залаштунки особистого життя

Алла Мазур відома українська телеведуча на каналі 1+1 нещодавно поділилась зі своїми прихильниками фото з відпочинку з сином Артемом. 

На світлині відома українка в літній голубій сукні ніжно обіймає свого сина. А позаду них красується неймовірна понорама моря. Фото Алла підписала так:

Цілодобово разом! І в морі, і в горах, і на американських гірках))) І ніхто нікуди не спішить: ні до школи, ні на роботу) немає нічого кращого для зарядки внутрішніх батарейок. А потім раптом бачиш: поряд з тобою вже не маленький хлопчик, а — майже підліток) Готовий вже тебе — бавити і захищати)))

Алла рідко публікує фото зі своїм сином, але цього разу вирішила потішити прихильників та показати фото з морського курорту, привідкривши залаштунки особистого життя.

Нагадаємо, що Алла Мазур ретельно приховує свого чоловіка та батька 10-річного Артема. Загалом, журналістка неохоче розповідає про свою сім'ю,тому опубліковані фото з сином викликали хвилю обговорень серед шанувальників.

Також варто зазначити, що відома ведуча вирізняється своєю кмітливістю та розумом. Це вдалось побачити режисерам ТСН. Мазур стала ведучою першого в історії ефіру ТСН 1 січня 1997 року.