«Чому Ірина на вигляд молодше Аліни?»: Дружня зустріч Білик та 23-річної Гросу викликала неоднозначні обговорення в Мережі

18/08/2018     Автор: Яна Романська
«Чому Ірина на вигляд молодше Аліни?»: Дружня зустріч Білик та 23-річної Гросу викликала неоднозначні обговорення в Мережі

Відомі українські співачки показали спільну фотографію, яка викликала масу обговорень в Мережі.

Аліна Гросу та Ірина Білик нещодавно зустрічалися і гуляли містом. Про це стало відомо з їхніх сторінок в Інстаграм. 
 

Ці дві артистки, не зважаючи на різницю в віці, завжди були дуже близькі. Свого часу саме поп-діва допомогла дитині Гросу стати популярною, написавши для неї кілька хітів. І зараз, як би не складалася життя обох виконавиць, вони залишаються дуже близькі і не приховують теплого ставлення один до одного на публіці.

На фото, яке Ірина опублікувала в Мережі з Аліною, яка, судячи з усього, на пару днів приїхала до Києва з Москви, співачки позують, ніжно обіймаючи один одного, і виглядають, на думку шанувальників, немов однолітки. 

"Наше сонечко на ім'я Ірочка — завжди молода і прекрасна! ?", "Дві грамотні людини в одному місці — це вибух, мені здається що ви повинні зробити спільний проект!!!", "Чомусь Ірина виглядає молодше, ніж Аліна ?", "А Бджілка змінилась… Нажаль… Не впізнала" — почали коментувати прихильники Білик.

До слова, про те, що 23-річна Гросу виглядає старшою за свої роки в мережі говорять досить часто.