Новини про зірок
Подобається

«Покинув дружину через відому акторку»: подробиці особистого життя Тимура з «Клану Ювелірів», актора Андрія Федінчика

17/08/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Покинув дружину через відому акторку»: подробиці особистого життя Тимура з «Клану Ювелірів», актора Андрія Федінчика

Андрій Федінчик відомий український актор, здобув популярності завдяки серіалу "Клан Ювелірів". Нещодавно з'явились нові фото Андрія та його нової дружини Наталі Денисенко в соцмережі.

Андрій був одружений до того як прийшов на знімальний майданчик серіалу. Під час зйомок телесеріалу Федінчик закохався в головну акторку "Клану Ювелірів", яка грала роль Зої. Довгий час Федінчик приховував службовий роман, але потім мовчати був не в силі та відкрито розказав про свої стосунки та покинув дружину.

Я більше не живу з дружиною. На знімальному майданчику каналу "Україна" у нас зав'язався роман з Наталкою. І це все не просто так, це все дуже серйозно. Я ніколи не відчував нічого подібного в житті. Серіал сильно поміняв мене самого і кардинально змінив моє життя — як в професійному плані, так і в особистому. Це не "кіношний" роман, ми зрозуміли, що шукали один одного. Дружині хочу сказати тільки одне: Віка, прости …

У вересні минулого року 27-річна Наталя подарувала свому коханому чоловікові сина. Зараз Денисенко живе щасливо з 33-річним  Федінчиком та разом виховують дитину. 

Зараз Денисенко добре знають за серіалом "Село на мільйон". 

Раніше Наталя Денисенко поділилась своїми думками про чоловіка:

Все легко, тому що я люблю Андрійка дуже сильно. Він найпрекрасніший чоловік на землі.

Все виглядає, наче, не погано, але ж відстежуючи сторінки соціальних мереж двох зірок, стає зрозуміло, що не так вже і багато часу закохані проводять разом. Наталя викладає фото з роботи або ж із сином, чомусь рідко зустрічаються фото з її чоловіком. Надіємось, що це той випадок, коли "щастя любить тишу".