Новини про зірок
Подобається

«Час не владний над істинною красою!»: Ольга Сумська показала фото, якою була у 21 рік

17/08/2018     Автор: Яна Романська
«Час не владний над істинною красою!»: Ольга Сумська показала фото, якою була у 21 рік

Українська земля здавна славилася своїми талановитами артистами, співаками чи акторами.
Багато наших співвітчизників отримували не тільки визнання у власній країні, а й далеко за межами неї. А з роками в Україні з'явилося декілька справжніх акторських династій, які з кожним разом тільки переконують у своїй талановитості. 

Однією із відомих в Україні акторських династій є покоління Сумських. Нині найвідомішими з них є сестри Наталя та Ольга Сумські, проте батьки артисток також відомі актори, більше в театральних колах, проте за плечима В'ячеслава та Ганни Сумських також є декілька помітних ролей в кіно. Не дивно, що сестри пішли по стопам батьків.

Нещодавно Ольга Сумська у своєму профілі в Інстаграм поділилася дуже рідкісним та цінним знімком, на якому зображена разом із старшою сестрою Наталею на обкладинці раритетного видання. Тоді Ользі був 21 рік, а Наталі – 31. Зіркові сестри зачаровують природною красою.  

Ольга підписала публікацію так: "1987 рік… Сестри Сумські ❤️❤️".

Прихильники одразу почали активно обговорювати таку раритетну світлину і дарувати зірковим сестрам море компліментів.
"Ви дуже гарні, але з роками ви стаєте ще гарнішими!!!", "Час не владний над істинною красою!", "Найталановитіші акторки нашої країни", "Які глибокі очі!", "Ви з сестрою просто заворожуєте!" — коментували світлину фанати.
 

 

 

 

 

1987 рік..Сестри Сумські ❤️❤️

Публикация от Ольга Сумская (@olgasumska)

 

 

 


Ольга Сумська народилася 22 серпня 1966 року у Львові. Вона – володар звання "заслужена артистка України", "народна артистка України", лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка (1996). Її сестра Наталія Сумська народилася 22 квітня 1956 року в Катюжанці Київської області. Вона також народна артистка України і лауреат Шевченківської премії (2008).