Новини про зірок
Подобається

«В цих очах можна потонути!»: Алан Бадоєв поділився світлинами своєї подорослішавшої доньки. Справжня красуня!

16/08/2018     Автор: Яна Романська
«В цих очах можна потонути!»: Алан Бадоєв поділився світлинами своєї подорослішавшої доньки. Справжня красуня!

Жанна та Алан Бадоєви довгий час вважалися однією з найміцніших пар українського шоубізу.
Вони були одружені майже десять років і були дуже щасливими разом. Подружжя багато подорожувало разом в телепрограмі "Орел і решка" і стали одними з найулюбленіших ведучих всієї країни. Та наскільки б не виглядала щасливою ця пара, рано чи пізно шлюбу приходить кінець. У 2012 році зіркове подружжя розлучилось. Та незважаючи на це чоловік та дружина зберегли теплі відносини і навіть досі їздять разом відпочивати усією родиною та дітьми. Нагадаємо, що у подружжя двоє дітей: старший син Жанни від першого шлюбу Борис, та їхня спільна дитина — дочка Лоліта. 

Так, талановитий режисер часто бачиться з сином Борисом і донькою Лолою, які живуть за кордоном, разом з матір'ю. І кожна їхня зустріч — це безліч неймовірних фото у соцмережах.

Зірковий татко не може натішитись тим, якими харизматичними ростуть його діти і щедро ділиться своїм щастям в Instagram.

Остання поїздка до французької столиці не стала виключенням з правил. Тепер в акаунті Алана Бадоєва паризький настрій та численні портрети Лоліти. Ви тільки погляньте, якою чарівною виросла ця дівчинка. 

"Вона справжня красуня", "Вона — ваша копія", "Ло дивовижна! Жанна з очима Алана …. Такі діти народжуються тільки з великої любові. Бережіть її.", "Прям в мить перетворилася з дитини в дівчину!!", "Які глибокі очі, в них можна потонути!" — коментували вражені прихильники.

 

 

 

 

 

Я задержал дыхание LO

Публикация от Alan Badoev (@alanbadoev)

 

 

 

 

 

 

 

?LO

Публикация от Alan Badoev (@alanbadoev)