Новини про зірок
Подобається

«Обожнюю вас»: Білик показала цікаве фото з відпочинку з колишнім чоловіком

16/08/2018     Автор: Катерина Гук
«Обожнюю вас»: Білик показала цікаве фото з відпочинку з колишнім чоловіком

Ірина Білик українська співачка, народна артистка України опублікувала нове фото з відпочинку на своїй сторінці в Інстаграм. 

На світлині Ірина відпочиває зі своїм екс-коханим Дмитром Коляденко. Білик ніжно обіймає Діму та посміхається, а в цей час він міцно тримає половинку кавуна. Обоє вдягнуті в чудернацькі костюми. На Білик комбінезон з принтом кавуна, а на Дімі безрукавка, довга чорна футболка і рвані джинси, образ цих двох провокативних зірок доповнюють окуляри.

Фото Білик підписала так:

Кавуновий настрій в кінці літа! ??? А який ваш улюблений фрукт (ягода)?

Шанувальники двох зірок прокоментували це фото так:

Приємно бачити разом))) кавун найкраща дієта … це ягода з ноткою літа;) Класна пара Коляденко супер, Білик зі своїм позитивом. Дві подружки … Ви пара, шкода, що ви розлучилися …. Обожнюю вас! Пам'ятаю передачу все для тебе, шкода що ви розлучилися. Як же ви органічно виглядаєте разом ? Цю парочку я обожнюю ??

Нагадаємо, що Ірина Білик була в цивільному шлюбі з Дмитром Коляденко 2013-2016 рр. Зараз співачка офіційно одружена з Асланом Ахмадовим та виховує сина Табриза, який був народжений за допомогою сурагатного материнства. В співачки є ще старший син від Андрія Оверчука Гліб.