Зіркові скандали
Подобається

«Нема на чому зупинити око»: першу красуню України звинуватили у пластичній операції

16/08/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Нема на чому зупинити око»: першу красуню України звинуватили у пластичній операції

Переможниця "Міс Україна Всесвіт" була запідозрена в пластичній операції.

У Києві вже пройшов фінал найвідомішого шоу "Міс Всесвіт 2018". Корону першої красуні України отримала 23-річна одеситка Карина Жосан, яка отримала право представити Україну на всесвітньому конкурсі.

Карина з 16 років працює моделлю в Азії і Європі. Дівчина на офіційній сторінці Інстаграм публікує фото подорожей, світських тусовок і купи подарунків від своїх шанувальників.

Під фото дівчини почалася справжня війна через підозри деяких людей. Дівчину звинувачують в тому, що вона зробила собі губи, вилиці і ніс. Одні пишуть, що вона порушила правила шоу, адже це строго заборонена, а інші підтримують Карину і звинувачують перших в заздрості.

"Звичайна, нема на чому зупинити око, особа зроблене, зуби теж. Невже немає в Україні красивих дівчат, були достойніші…", "Згодна з дівчатками вище — штучна.", "Судді осліпли!?", "Коли переможниця в свої 23 виглядає на 30." — пишуть розлючені підписники.

У той же час, одна зі знайомих Карини, яка разом з нею вчилася, написала в коментарях:

"Люди бачать те, що хочуть бачити, я вчилася з Кариною в одній школі, тому фото залиште собі і шукайте далі якісь пластики та інше. Для мене Карина так і залишиться гідною цієї корони, і не тільки через зовнішніх даних. "

Всього у фіналі змагалися 18 дівчат. Другою віце-міс стала Валерія Рябченка, третьої — подруга Бориса Нємцова Анна Дурицька, четвертої — Катерина Семенченко

В Україні щороку проводять відбір в двох конкурсах-конкурентах. Переможниця одного їде представляти країну на конкурсі "Міс світу", інший конкурс відбирає учасницю для конкурсу "Міс Всесвіт".