Новини про зірок
Подобається

«Прекрасна жінка і прекрасна мама»: Лілія Ребрик вразила шанувальників своєю фігурою після пологів

15/08/2018     Автор: Віра Грицишин
«Прекрасна жінка і прекрасна мама»: Лілія Ребрик вразила шанувальників своєю фігурою після пологів

На днях відома ведуча українського шоубізнесу показала своїм прихильникам фото зі свого "робочого відпочинку".

Лілія Ребрик —  українська акторка, телеведуча і навіть майстер спорту з художньої гімнастики. З дитинства не сиділа на одному місці, тому вже з п'яти років почала займатися художньою гімнастикою. Але життя склалось так, що вже у 2004 році Ліля стала ведучою на каналі СТБ і з цього моменту все частіше її ім'я з'являлось в новинах.

Лілія дуже багато працює і в неї майже немає часу на відпочинок. Ведуча не раз розповідала, що в неї просто не вистачає часу на те, щоб провести час з родиною. Нещодавно Ребрик стала мамою, але і це не заважає їй віддаватись роботі.

На своїй офіційній сторінці instagram Ліля опублікувала фото, де вона у чорному елегантному купальнику, у якому добре видно, що ведуча прикладає багато зусиль для того, аби її тіло виглядало гарним і підтянутим.

"Початок робочого тижня може бути таким!!!⚓️???? Ідеальний ранок… Одеса❤️ Називається: «встигнути все!» й «скільки можна працювати?!…?». Поєдную приємне з корисним!)))✨" — пише Лілія на своїй сторінці.

Фанати були в захваті від того, як виглядає ведуча. 

"Шикарно виглядаєте, поділіться секретом як так швидко Ви пришли в форму після пологів", "Прекрасна жінка і прекрасна мама.", "Ви красуня☀️", "Шикарно виглядаєте!!!" — пишуть шанувальники.