Новини про зірок
Подобається

Ані Лорак подякувала своїм шанувальникам за підтримку

14/08/2018     Автор: Віра Грицишин
Ані Лорак подякувала своїм шанувальникам за підтримку

Відома виконавиця подякувала шанувальникам за підтримку і те, якою людиною вона зараз стала.

Ані Лорак — відома українська співачка, композитор і автор текстів. Загальновідому славу їй приніс виступ на «Євробаченні-2008» з піснею «Shady Lady», після виконання якої Ані зайняла 2-е місце.

Зараз зірка гастролює по Росії зі своїм новим шоу "Diva". Лорак опублікувала на своїй офіційній сторінці instagram відео з концерту. Підписала вона відео великим постом з вдячністю, любов'ю до своїх шанувальників, які підтримують її.

"За все, що у мене є, я вдячна Богу! За друзів і ворогів, за вчителів і помічників. Завдяки випробувань я є тією людиною, якою я є зараз. Будь-який успіх — це командний результат. Дякую кращій команді, яка йде зі мною по життю. Ваші здібності безмежні. Моя любов до вас нескінченна", — йдеться в її повідомленні.

Зараз безліч розмов існує навколо шлюбу Ані Лорак і її чоловіка Мурата Налчаджіолу. Хтось підтримує співачку, а хтось навіть насміхається. Лорак ніяк не коментує пліток. На відео вона з високо піднятою головою виконує улюблені пісні публіки, танцює і широко посміхається всім заздрісникам на зло.