«Ей, бронзовий баскетболіст, почекай!»: Лідія Таран показала фотографію з вічно молодими чоловіками

13/08/2018     Автор: Яна Романська
«Ей, бронзовий баскетболіст, почекай!»: Лідія Таран показала фотографію з вічно молодими чоловіками

Відома українська телеведуча показала цікаву дотепну фотографію з статуями

Зірка українського телебачення Лідія Таран не перестає дивувати. В красивому образі сфотографувалася в цікавій позі з кам'яними чоловіками. Про це стало відомо з її сторінки а Інстаграм. 

"Ей бронзовий баскетболіст, почекай! Там твій друг по коліна в землі застряг, а ще одного по пояс засмоктало!” Паралельна реальність!" — підписала фотографію Лідія. 

Як завжди, жінка виглядає просто бездоганно. Пройшло вже дуже багато років, від її першого ефіру на телеканалі, проте вона з роками зовсім не змінюється. Її чарівність дивує кожного. 

На фото Лідія позує в надзвичайно стильному образі: штани-кльош ніжного кольору та принтована блуза їй надзвичайно підходять. 

"Неперевершана пані Лідія", "Чудово виглядаєш!", "Вишукана, вродлива, найкраща ведуча — Лiдiя Таран", "Головне,щоб у цій паралельній реальності було багато щастя !", "Красуня. Щастя тобі , здоров'я" — потішили шанувальники своїми коментарями. 

Неможливо уявити телеканал "1 + 1" без миловидної блондинки, яка вела і «Сніданок», і новини, і спортивні програми, ставши справжнім «обличчям» телеканалу.