Новини про зірок
Подобається

Екс-учасник гурту ТНМК вперше став батьком

13/08/2018     Автор: Віра Грицишин
Екс-учасник гурту ТНМК вперше став батьком

На початку 2016 року відомий виконавець Діля, який був учасником гурту ТНМК повідомим своїх фанатів про жахливу хворобу — рак яєчників.

Музиканту було потрібно зробити дуже дорогу операцію за кордоном, на яку фінансів у нього на той момент не було. Але він знайшов вихід із ситуації, попросивши у прихильників допомоги. За пару місяців музиканту зробили операцію і Діля повністю одужав. Зірка дякував кожному за допомогу.

Вже у жовтні 2017 року виконавеця чекало покращення і в особистому житті. Він одружився вдруге на чарівній жінці — Яні. І нещодавно музикант повідомив своїм прихильникам чудову новину — він став батьком!

Діля не розповсюджувався про особисте, лиш написав про те, що донечку назвали Даяна і про те, що він вже давно мріяв про дитину.

"Сонечко, дякую за донечку! Я щасливий тато! Ти умнічка! Даяна Едуардывна звучить прекрасно! Дякую Богу і Пресвятій Богородиці. І що я вам скажу — записки у стіну в Єрусалимі таки доходять до небесної канцелярії!" — написав на своїй сторінці щасливий батько.