Новини про зірок
Подобається

«Бджілка виросла»: відома українська співачка вразила шанувальників фото з відпочинку

13/08/2018     Автор: Віра Грицишин
«Бджілка виросла»: відома українська співачка вразила шанувальників фото з відпочинку

Вчора на своїй офіційній сторінці instagram Аліна Гросу опублікувала своє фото з відпочинку.

Аліна Гросу — молода українська актриса і співачка, яка почала свою кар'єру з самого дитинства. Уже в 3 роки вона брала участь в "Міні-міс Україна" та саме там, вигравши в одній з номінацій, дівчинка почала співпрацю з відомою виконавицею і композитором — Іриною Білик.

З 2000 по 2010 рік зірка випустила 5 альбомів, один з яких був золотим. Дівчина навіть спробувала себе в кінематографі, знявшись у декількох серіалах. Після 2014 її продюсером став Григорій Лепс. Саме під його керівництвом молода співачка кардинально змінила свою зовнішність і стиль.

Днями Аліна показала своїм шанувальникам фото зі свого відпочинку, де вона в білому літньому платті з глибоким декольте.

Дівчина підписала фото: "# Спекотно?"

Шанувальники відреагували відразу ж, після публікації фото, обсипавши дівчину масою схвальних коментарів про те, як виросла і погарнішала дівчина та як їй підходить новий стиль.

 

 

 

 

#спекотно ?

Публикация от Alina Grosu (@alina_grosu)

 

 

 

"Так! Груди, звичайно, супер!", "Таке відчуття що ось тільки вранці слухав Бджілку, а тут ти вже така доросла ♂️", "Не впізнала", "Бджілка виросла ?" — пишуть захоплені шанувальники Аліни.