Новини про зірок
Подобається

Анджеліна Джолі загриміла до лікарні з психічним розладом

13/08/2018     Автор: Яна Романська
Анджеліна Джолі загриміла до лікарні з психічним розладом

Одна з найкрасивіших жінок світу, всесвітньо відома голлівудська акторка Анджеліна Джолі, яка продовжує вести боротьбу з колишнім чоловіком Бредом Піттом за право опіки над шістьома дітьми, екстрено госпіталізована з психічним розладом.

Актриса госпіталізована у клініку, в якій їй кілька років тому спеціалісти допомагали побороти анорексію. Про це пише The Hollywood Life.
Повідомляється, що Анджеліна Джолі схудла до 44 кг при зрості 170 см, нібито через нав'язливі думки, що у неї проблеми з вагою і продовжує позбуватися кілограмів й надалі.

Наразі Джолі знімається у стрічці "Малефісента-2". Так, команда фільму припинала знімання у Британії, доки зірка екрану, що грає головну роль не відновиться.

Нагадаємо, що найвідоміша пара Голлівуду Анджеліна Джолі та Бред Пітт оголосили про розлучення ще в 2016 році. Вони досі не можуть вирішити судові питання, зокрема, про те, як колишнє подружжя розділить опіку над 6 дітьми – 16-річним Меддоксом, 14-річним Паксом, 13-річною Захарою, 12-річною Шайло і 9-річними близнюками Вів'єн і Нокса.

Нещодавно Анджеліна заявила, що її екс-коханий не виплачує аліментів на дітей. Таким чином Анджеліна Джолі прагне не тільки привернути увагу соціуму, але й згодом використати це у суді. Такі звинувачення вже спростували представники Бреда Пітта, заявивши, що голлівудська зірка маніпулює цим питанням у ЗМІ.