«Розум та витонченість в одному обличчі!»: Яна Соломко підкорила вуличним стилем в чудовій блузці

12/08/2018     Автор: Яна Романська
«Розум та витонченість в одному обличчі!»: Яна Соломко підкорила вуличним стилем в чудовій блузці

Відома українська співачка Яна Соломко вразила всіх своїм відчуттям стилю

Як стало відомо, жінка зараз проводить гарно час у Будапешті, звідки ділиться багатьма чудовими світлинами, де вона позує на чарівних пейзажах та розповідає про прекрасну відпустку. Про це стало відомо з її сторінки в Інстаграм. 

На одному з таких фото співачка позувала в стильній чорной блузі з яскравим малюнком і розповіла про Парламент Угорщини. До слова, вона дуже красиво і захопливо вміє розповідати. 

"Велике спасибі життю за можливість бачити цю красу … З Дунаю Угорський Парламент просто чудовий … Не дарма Фредді Меркурі хотів його викупити, побачивши з цього ж ракурсу. У зведенні цього будинку брали участь тисячі людей, при його будівництві використовували 40 мільйонів цеглин і 40 кілограмів золота. І на жаль архітектор не зміг побачити своє творіння, так як він осліп до завершення будівництва." — цікаво розповідає Яна. 

"Неймовірно красиве місце ??? і ви Яночка, неймовірно красиві ?", "Ви красуня … не схожа на кицю в домашніх тапочках !!!", "Цікавий факт, навіть не чула про таке. Корисний пост?" — відмітили шанувальники. 

Большое спасибо жизни за возможность видеть эти красоты… Из Дуная Венгерский Парламент просто чудесен… Не зря Фредди Меркури хотел его выкупить, увидев из этого же ракурса?? В возведении этого здания участвовали тысячи людей, при его постройке использовали 40 миллионов кирпичей и 40 килограммов золота.? И к сожалению архитектор венгерского парламента не смог увидеть своё творение, так как он ослеп до завершение строительства .? #yanasolomko #girls #life #love #family #travel #budapest #parlament

Допис, поширений Яна Соломко (@yana.solo)