«Дивитися тільки вперед!»: Як виглядає «Зважений» Олександр Однорог через 5 років після проекту. Неймовірно!

12/08/2018     Автор: Яна Романська
«Дивитися тільки вперед!»: Як виглядає «Зважений» Олександр Однорог через 5 років після проекту. Неймовірно!

Відомий відважний учасник телепроекту "Зважені та щасливі-2" показав шанувальникам, як тепер виглядає

Улюбленець публіки Володимир Однорог вирішив нам розповісти про життя після проекту. Зараз чоловік є фітнес-тренером та засновником програми онлайн-схуднення, який блискуче будує свою кар'єру. 

"Схуднувши на проекті «Зважені та щасливі», я зрозумів, що здоровий спосіб життя це те, чого мені завжди не вистачало. Напевно, тому це і стало для мене сенсом життя. Секрет дуже простий: щоденні інтенсивні тренування та збалансований раціон харчування, а також самомотивація – намагатися завтра бути кращим, ніж сьогодні" — прокоментував Володимир. 

Зрозуміло, що участь у цьому проекті стала переломним етапом в його житті. Він полюбив себе як особистість, за що дуже дякує психологам проекту. 

Нагадаємо, чоловік прийшов на проект з вагою 130 кг і спромігся схуднути до 84. З моменту закінчення шоу пройшло 5 років. За цей час він не тільки зміг втримати вагу, але й здобути в спортивнову залі чудове рельєфне тіло. 

Каже, що все чого хотів від життя, усе має: улюблена робота, кохана дружина та син. 

Будучи фітнес-тренером, він є прикладом для сотень людей, а це значить: він просто зобов’язаний тримати себе у формі.

До слова, нещодавно одна з фіналісток "Зважених" Юлія Науменко поділилася фотографією в Інстаграм, де Володимир разом з нею на зйомках нового сезону проекту. Дуже цікаво, що з цього вийде і які сюрпризи вони для нас готують цього разу. 

 

 

Узнаете кто это ??

Допис, поширений Здоровое Похудение ‼️ (@ulichka_naumenko)

 

 

 

Привіт друзі‼️ Ось навантаження для вас ?? Виконуйте по 2️⃣0️⃣ повторень ? . . @vova_odnorog #vova_odnorog #зваженiтащасливi #stb #GetSkinny #thebiggestloser #всебудедобре #бодибилдинг #силаволи #силадуха #качаемпресс #качаеммышцы #тренировка #фитнес #фитнесклуб #фитнесмодель #фитнестренер #фитнеспитание #фитнесдома #фитнесдневник #инстафитнес #тренер #тренеровка #здоровоепитание #здоровыйобразжизни #спортивноетело #спортивнаясемья #спортлайф #спортрежим #спортдлявсех #инстаспорт

Допис, поширений Володимир Однорог (@vova_odnorog)

 

 

 

Триває реєстрація на програму Getskinny ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ http://getskinny.com.ua . .⠀ @vova_odnorog #зваженiтащасливi #stb #GetSkinny #thebiggestloser #всебудедобре #бодибилдинг #силаволи #силадуха #качаемпресс #качаемноги #качаеммышцы #тренировка #фитнес #фитнесклуб #фитнесмодель #фитнестренер #фитнеспитание #фитнесдома #фитнесдневник #инстафитнес #тренер #тренеровка #здоровоепитание #здоровыйобразжизни #спортивноетело #спортивнаясемья #спортлайф #спортрежим #спортдлявсех #инстаспорт

Допис, поширений Володимир Однорог (@vova_odnorog)