Новини про зірок
Подобається

Стала відома роль Олени Шоптенко в шоу «Танці з зірками»

11/08/2018     Автор: Яна Романська
Стала відома роль Олени Шоптенко в шоу «Танці з зірками»

Днями стала відома роль в шоу "Танці з зірками" для талановитої Олени Шоптенко.

Одна з найвідоміших танцівниць України зовсім нещодавно стала мамою і вже через невеликий проміжок часу повернулася до роботи, пожартувавши на тему невдалої декретної відпустки.
У минулому сезоні Олена разом з партнером Ахтемом Сеітаблаєвим стали фіналістамі проекту.

Саме в минулому сезоні зірка дізналася важливу і таку радісну новину — вона стане мамою. Роль Олени була цікава всім. Шанувальники чекали, що ж скаже Олена. Вона ж оголосила, що буде головним хореографом шоу.
Фанати були щасливі від такої новини.

"Ну ось тепер вже можна відповісти на головне питання останнього місяця. Та, я буду брати участь в #танцiззiркамі, тільки цього разу в якості головного хореографа-постановника. Разом з парами і командою проекту ми зробимо все можливе, щоб по-справжньому здивувати вас приголомшливими постановками. На паркет запрошуються … ВСіі!" — пише на своїй сторінці в Instagram Шоптенко.

 

 

За хореографію балетних танців у новому сезоні проекту знову буде відповідати Андрій Дикий, за сучасні стилі танців — хореограф "Євробачення 2016" Руслан Махов і за контемп і модерн — переможець The world of Dance в Берліні і постановник танців в кліпах українських зірок Костя Коваль.