Новини про зірок
Подобається

«Як дві каплі води»: Ольга Полякова зробила гучну заяву на 10 тисяч гривень

10/08/2018     Автор: Віра Грицишин
«Як дві каплі води»: Ольга Полякова зробила гучну заяву на 10 тисяч гривень

Відома українська співачка здивувала всіх цікавою задумкою 

Стало відомо, що 17 вересня в ТРЦ Гулливер, що знаходиться в Києві, відбудеться всеукраїнський конкурс двійників Олі Полякової та пародій на неї. Про це зірка вчора заявила на всю країну. 

Найяскравіші учасники зійдуться на одній сцені, щоб поборотися за головний грошовий приз. 10000 грн і статус офіційного двійника артиста, отримає той, хто справиться з задачею найкраще. 

Неймовірні образи суперблондинки України і живе виконання головних суперхітів співачки — ось головні критерії відбору конкурсантів. Судити учасників буде сама Оля Полякова. Казала, що все буде чесно та відкрито. Перемога дістанеться найбільш яскравому і артистичному учаснику — тому, хто найбільше буде схожий на "оригінал".

Надсилати заявки з вашими фото і відео «в образі» можна на пошту [email protected], вказавши в листі «Оля Полякова — це я». Імена фіналістів будуть оголошені 3 вересня на офіційних сторінках Олі Полякової.

Нещодавно Ольга Полякова здивувала ще однією витівкою: обвинуватила славнозвісну Леді Гагу в тому, що вона копіює її образи.