Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 11 серпня 2018 року

10/08/2018     Автор: Катерина Гук
Гороскоп на 11 серпня 2018 року

ОВЕН

У вашому житті відбувається багато подій, проте зараз не варто бути гіперактивними. Терплячість і вміння чекати приведуть до бажаного. Зрозумійте, ви не завжди можете вплинути на те, що відбувається.

ТЕЛЕЦЬ

Вам приємно знати, що вами захоплюються. Зовсім інша справа, коли ви спостерігаєте, як людина втрачає свою індивідуальність, сліпо копіюючи ваші дії. Не варто про це багато думати.

БЛИЗНЮКИ

Несподівана зустріч з кимось із далекого минулого змусить задуматися, як ви змінилися. Здавалося, питання, які давно відійшли на задній план, вирішені. Однак після сьогоднішньої зустрічі ви зрозумієте, що варто прояснити всі до кінця.

РАК

Сьогодні ви нарешті познайомитеся з людиною, якого вже бачили до цього. Можливо, ви разом ходили в школу, але ніколи не спілкувалися або щоранку купуєте каву в одному кафе.

ЛЕВ

Ви доклали чимало зусиль на виконання будь-якої задачі або проекту і вам здається, що більше не можете йти далі. Не варто панікувати, дайте собі трохи часу.

ДІВА

Проводячи весь свій вільний час тільки з однією людиною ви ризикуєте тим, що відносини можуть розвиватися дуже швидко.

ТЕРЕЗИ

Доброта і поступливість — чудові якості, які вам потрібно берегти, однак варто діяти жорсткіше. Вам необхідно бути більш наполегливим, щоб домогтися успіху.

СКОРПІОН


Сьогодні почнеться новий етап у вашому житті. Це не означає, що все в корені зміниться, однак ви нарешті зробите те, про що давно мріяли.

СТРІЛЕЦЬ

Ви отримуєте задоволення, коли допомагаєте оточуючим. Не соромтеся своєї доброти. Бажання протягнути руку допомоги зовсім не характеризує вас, як занадто м'яку особистість.

КОЗЕРІГ

Незважаючи на те, що ви сьогодні будете не дуже організовані, вам вдасться завершити все заплановане. Однак варто звернути увагу на свою дисципліну.

ВОДОЛІЙ

Минуле має залишатися в минулому. Коли вам або близьким людям зробили боляче, не потрібно тримати злість на цю людину.

РИБИ

Ви відрізняєтеся своїй зовнішній і внутрішньо красою. Однак ви часто закриваєтеся від світу або намагаєтеся приховати себе.