Новини про зірок
Подобається

Дмитро Монатік показав фото дружини і зворушливо привітав її

10/08/2018     Автор: Яна Романська
Дмитро Монатік показав фото дружини і зворушливо привітав її

Сьогодні на своїй офіційній сторінці instagram відомий співак опублікував фото своєї дружини.

Дмитро Монатік — молодіжний український співак, композитор і танцюрист, який відомий усім під псевдонімом MonatiK. Творчість — це його основне і улюблене заняття: він сам пише музику і тексти, виконує пісні і знімає кліпи, обов'язково виконуючи в них запальні танці.

У Монатіка існує купа прихильниць, але все його життя його супроводжує лиш 1 жінка. Шанувальникам співака відомо, що він одружений. Дружину звати Ірина Демічева. Вона — директор проекту MONATIK. Дружина завжди поруч і ніколи не пропускає жодного концерту Дмитра. Але Ірину майже не видно на спільних фото з Дмитром.

Сьогодні Монатік опублікував фото у себе в профілі, де залишив зворушливе привітання жинки з її днем народження.

 

"Навіть якщо впаде небо

І сліди все замете снігом

Якщо час посміє твоє ім'я забути …

Навіть якщо земля згасне

І на ній тепер ні душі немає …

Я тебе не забуду …

Я тебе знайду …

Я тебе не забуду …

Я тебе знайду …

Я тебе не забуду і буду любити !!!"

 

Прихильники були зворушливі таким коханням:

 

 

 

Даже если упадёт небо И следы все заметёт снегом Если время посмеет твоё имя забыть… Даже если земля погаснет И на ней теперь ни души нет … Я тебя не забуду … Я тебя найду … Я тебя не забуду… Я тебя найду… Я тебя не забуду и буду любить!!! Я тебя догоню и буду любить !!! Спасибо за каждый миг, за вечность, за каждую мысль ,стих и песню. Это Ты в моей голове их создаёшь ! С днём рождения моя драгоценная ,любимая I.V. П.С. Сегодня Вся #КубаЗвучит для тебя!!!))) #ШептатьЕеВолосы #ВплетатьБелыеПолосы

Публикация от Dmitriy Monatik (@monatik_official)

 

"Які ви чудесние?????", "Прекрасні слова- прекрасну дівчину !!!!!", "це так міло??? завжди знала що деякі люди вміють по справжньому любити))".