Новини про зірок
Подобається

Відома українська телеведуча сказала «Так!»: дізнайтесь пікантні подробиці

09/08/2018     Автор: Віра Грицишин
Відома українська телеведуча сказала «Так!»: дізнайтесь пікантні подробиці

Знаменита українська телеведуча повідомила всім важливу новину: вона виходить заміж

Ведуча "Надзвичайних новин" Вікторія Сеник отримала пропозицію руки і серця. Весілля відбудеться в найближчі дні в Києві.

Стало відомо, що коханого звати Ігор, він успішний бізнесмен, розвиває українське сільське господарство. З майбутнім чоловіком вона познайомилась завдяки сестрі. 

— Я тоді ще не розуміла, що відбувається, але з першого ж погляду на Ігоря моє серце почало битися швидше, — згадує Вікторія своє перше враження про майбутнього чоловіка. — Спочатку мене це навіть налякало, і я спеціально занурювалася в роботу, щоб менше про нього думати. Але Ігор виявився наполегливим і не дозволив мені про себе забути.

Також вона розповіла, що на її "Так!" чоловік чекав майже чотири роки. Турбота і постійна увага зробили своє.

— Я не відразу закохалася. З мого боку це дуже зважена і розважлива любов, — каже Вікторія.- Її заслужили, її створили в моєму серці і домоглися взаємності. Буде розпис, вінчання, святкування, проте не все відразу. Ми вирішили розтягнути задоволення. Почнемо в Києві, потім я б дуже хотіла поїхати в теплі краї, адже цього літа не вийшло відпочити. Але так як ми багато працюємо, плануємо вирватися восени або вже взимку!  — поділилася телеведуча своїми планами.